Politikë

Lajme nga politika

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Flojo (04.12.2016, 17:55)

0 10

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (28.01.2013, 21:57)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (28.01.2013, 21:45)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (26.05.2011, 18:26)

1 25

Nga DJ-IZETI

(26.05.2011, 22:36)

Nga Burgia (25.01.2011, 04:28)

1 28

Nga Burgia

(25.01.2011, 04:31)

Nga Burgia (17.12.2010, 19:08)

4 154

Nga milaim

(28.12.2010, 15:22)

Nga Fid@ni (15.12.2010, 00:42)

7 109

Nga mili istog

(16.12.2010, 18:36)

Nga Fid@ni (15.12.2010, 00:47)

0 31

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (15.12.2010, 00:37)

0 38

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (08.12.2010, 20:40)

19 308

Nga Alkatraz

(11.12.2010, 23:58)

Nga Burgia (29.09.2010, 23:32)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga DJ-IZETI (16.01.2010, 02:06)

7 147

Nga LL-Faca

(17.01.2010, 04:37)

Nga Burgia (15.07.2009, 22:13)

2 76

Nga Burgia

(17.07.2009, 15:25)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

34 threads - 101 postime (mesatarja 0,03 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme