VIP

Gjidhqka nga VIP-at te botes po ashtu te kosoves shqiperis...

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga legenda (21.01.2012, 00:35)

0 21

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (22.01.2011, 16:32)

0 54

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (06.11.2010, 15:59)

0 53

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (14.10.2010, 16:59)

1 62

Nga DJ-IZETI

(14.10.2010, 18:11)

Nga Deniss. (12.08.2010, 02:32)

1 62

Nga Deniss.

(24.08.2010, 16:42)

Nga Deniss. (18.08.2010, 15:20)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (20.07.2010, 18:57)

0 38

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (15.07.2010, 14:20)

0 54

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (23.06.2010, 19:17)

1 68

Nga prishtina

(26.06.2010, 12:41)

Nga Deniss. (23.06.2010, 19:14)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (15.06.2010, 18:16)

3 137

Nga Burgia

(15.06.2010, 23:12)

Nga Burgia (29.05.2010, 14:58)

3 66

Nga DJ-IZETI

(30.05.2010, 21:32)

Nga Deniss . (18.01.2010, 02:00)

0 94

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (16.01.2010, 20:26)

1 81

Nga Burgia

(16.01.2010, 20:29)

Nga Deniss . (09.01.2010, 11:30)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga QERKIN2008 (19.12.2009, 11:42)

2 72

Nga shoki

(28.12.2009, 06:12)

Nga Burgia (09.12.2009, 18:34)

0 69

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (09.12.2009, 18:18)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (07.12.2009, 18:17)

0 33

Nuk ka përgjigje

Nga QERKIN2008 (20.11.2009, 22:52)

1 87

Nga QERKIN2008

(03.12.2009, 21:41)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

45 threads - 110 postime (mesatarja 0,03 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme