Sport

Lajme Rreth sporti!

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Flojo (27.08.2012, 22:35)

2 37

Nga Flojo

(27.08.2012, 22:51)

Nga Burgia (18.01.2011, 04:20)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (05.01.2011, 15:37)

0 27

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (01.12.2010, 16:03)

11 137

Nga bledion

(14.12.2010, 10:41)

Nga Burgia (07.12.2010, 20:27)

1 28

Nga Burgia

(07.12.2010, 20:30)

Nga Burgia (12.10.2010, 23:23)

5 135

Nga DJ-IZETI

(14.10.2010, 19:27)

Nga Burgia (12.09.2010, 05:07)

5 157

Nga Burgia

(29.09.2010, 23:44)

Nga Burgia (08.09.2010, 04:18)

1 35

Nga Burgia

(08.09.2010, 04:19)

Nga Burgia (05.09.2010, 16:21)

1 65

Nga Burgia

(05.09.2010, 16:25)

Nga bek@ (28.08.2010, 18:41)

0 27

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (28.08.2010, 13:04)

0 14

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (27.08.2010, 01:52)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (24.08.2010, 02:25)

1 32

Nga Burgia

(24.08.2010, 02:28)

Nga Burgia (21.08.2010, 01:55)

4 71

Nga Bes1ki

(21.08.2010, 16:12)

Nga Burgia (05.08.2010, 21:38)

1 58

Nga Burgia

(05.08.2010, 21:40)

Nga Burgia (01.08.2010, 17:32)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (29.07.2010, 01:37)

0 45

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (21.07.2010, 23:40)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (21.07.2010, 02:49)

0 21

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (21.07.2010, 02:28)

0 46

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

142 threads - 337 postime (mesatarja 0,1 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme