Popullore

Popullore

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Ketri (19.09.2009, 20:01)

1 93

Nga fils

(23.04.2012, 20:39)

Nga uran jo me aktiv ketu (04.02.2008, 21:33)

62 1.803

Nga jakup

(04.03.2012, 16:51)

Nga Dardanicum (25.11.2010, 14:10)

2 120

Nga Fati_ch

(13.12.2011, 17:29)

Nga Prishtina_NL (02.02.2009, 01:05)

12 362

Nga DJ-IZETI

(21.09.2011, 18:56)

Nga Prishtina_NL (14.01.2009, 23:46)

5 245

Nga DJ-IZETI

(15.09.2011, 17:03)

Nga treboshi (15.01.2010, 16:57)

5 177

Nga xhemil

(30.08.2011, 00:29)

Nga Ekspert (19.11.2009, 01:01)

1 143

Nga arianit

(16.08.2011, 21:55)

Nga Dardanicum (17.07.2008, 16:19)

22 653

Nga medijak

(05.05.2011, 21:06)

Nga Dardanicum (08.10.2007, 03:29)

3 119

Nga Dardanicum

(10.04.2011, 13:57)

Nga Dardanicum (19.12.2010, 20:34)

2 99

Nga arianit

(31.03.2011, 18:13)

Nga Burgia (09.01.2011, 18:17)

0 71

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.12.2010, 16:26)

0 44

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.12.2010, 16:18)

0 60

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (27.12.2010, 23:58)

1 61

Nga mili istog

(28.12.2010, 03:21)

Nga Burgia (11.12.2010, 17:15)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (29.10.2010, 10:57)

1 50

Nga Bes1ki

(29.10.2010, 11:49)

Nga Dardanicum (29.10.2010, 10:37)

0 72

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (25.10.2010, 02:24)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (11.10.2010, 04:01)

1 67

Nga smira

(11.10.2010, 20:19)

Nga Dardanicum (11.10.2010, 11:58)

0 59

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

13 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

13 mysafirë

wbb.index.stats

963 threads - 2.287 postime (mesatarja 0,53 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme