Tema të Lira

Tema të Lira

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga ferizajsiti (20.09.2008, 14:36)

89 787

Nga Bes1ki

(03.08.2009, 01:26)

Nga Fadil07 (20.11.2007, 20:44)

14 611

Nga uran jo me aktiv ketu

(09.12.2007, 15:36)

Nga Fid@ni (04.04.2009, 11:03)

7 547

Nga METILLAPI

(15.04.2009, 21:58)

Nga Dardanicum (31.08.2008, 22:53)

45 545

Nga Onliner

(15.09.2008, 01:29)

Nga Dardanicum (08.12.2007, 14:32)

18 526

Nga tara

(14.12.2007, 01:46)

Nga Sharri (11.09.2008, 16:23)

16 519

Nga uran jo me aktiv ketu

(11.10.2008, 00:30)

Nga Fadil07 (28.01.2008, 14:29)

7 459

Nga mantushi

(11.06.2008, 00:52)

Nga METILLAPI (15.12.2007, 22:30)

23 441

Nga uran jo me aktiv ketu

(05.04.2008, 11:42)

Nga shqipon (11.01.2009, 16:01)

13 434

Nga Sharri

(13.01.2009, 20:04)

Nga edi2 (18.01.2009, 19:04)

30 422

Nga adi_peja

(22.01.2009, 17:20)

Nga Burgia (26.03.2009, 15:33)

30 418

Nga Burgia

(30.03.2009, 07:32)

Nga Fid@ni (01.04.2009, 20:12)

4 399

Nga leutrim f

(02.04.2009, 19:50)

Nga bimi (08.09.2007, 18:45)

36 391

Nga LONA

(30.01.2008, 15:32)

Nga Deniss . (28.01.2009, 00:39)

23 386

Nga Buroja

(15.03.2009, 23:15)

Nga Transporter (05.04.2009, 01:43)

15 349

Nga valon kosova

(07.04.2009, 19:17)

Nga Fadil07 (07.01.2008, 16:09)

10 337

Nga istogu

(10.05.2008, 09:01)

Nga uran jo me aktiv ketu (18.07.2008, 20:19)

18 329

Nga artani83

(27.07.2008, 11:01)

Nga Fidaim_93 (09.10.2009, 21:29)

17 320

Nga tijani

(12.10.2009, 19:34)

Nga Denis001 (18.10.2008, 11:49)

16 314

Nga Deniss .

(30.12.2008, 19:40)

Nga Onliner (18.09.2008, 03:19)

31 309

Nga Ekspert

(02.12.2008, 15:48)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

646 threads - 4.077 postime (mesatarja 0,96 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme