Të zgjidhura

Në këtë rubrikë do të gjeni të gjitha zgjidhjet për pyetjet e shtruara nga anëtarët rreth PC

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga rmaxhuni (17.10.2013, 22:11)

2 17

Nga rmaxhuni

(22.10.2013, 12:45)

Nga mili istog (17.02.2013, 11:34)

10 65

Nga mili istog

(01.03.2013, 16:34)

Nga rustemi (29.07.2012, 13:00)

3 41

Nga rustemi

(30.07.2012, 16:00)

Nga Armend.J (11.07.2012, 13:57)

11 123

Nga Armend.J

(15.07.2012, 23:18)

Nga LL-Faca (05.03.2012, 23:07)

10 113

Nga LL-Faca

(15.03.2012, 21:38)

Nga KoSoVa_Net (01.02.2012, 13:25)

5 98

Nga istogu

(12.02.2012, 18:33)

Nga mili istog (16.09.2011, 16:31)

5 72

Nga mili istog

(24.09.2011, 23:44)

Nga KoSoVa_Net (07.09.2011, 16:40)

1 20

Nga KoSoVa_Net

(08.09.2011, 21:10)

Nga mili istog (02.09.2011, 23:08)

3 51

Nga mili istog

(06.09.2011, 21:43)

Nga Corleone (29.05.2011, 12:17)

5 68

Nga Corleone

(07.06.2011, 19:03)

Nga fils (31.05.2011, 19:57)

4 64

Nga fils

(31.05.2011, 23:58)

Nga Nugi (09.05.2011, 22:09)

23 217

Nga Bes1ki

(14.05.2011, 23:21)

Nga fadilb (25.04.2011, 16:43)

10 123

Nga fadilb

(29.04.2011, 12:49)

Nga kadri_NL (06.04.2011, 22:05)

1 55

Nga Dardanicum

(07.04.2011, 13:05)

Nga tuti (10.03.2011, 20:53)

2 24

Nga tuti

(11.03.2011, 13:57)

Nga mili istog (03.03.2011, 16:52)

2 67

Nga mili istog

(07.03.2011, 19:48)

Nga mili istog (26.02.2011, 19:08)

7 43

Nga mili istog

(27.02.2011, 13:15)

Nga fadilb (21.02.2011, 00:30)

4 99

Nga fadilb

(22.02.2011, 20:30)

Nga KoSoVa_Net (09.02.2011, 21:28)

1 39

Nga KoSoVa_Net

(15.02.2011, 11:13)

Nga ditigena (26.01.2011, 17:06)

3 132

Nga ditigena

(09.02.2011, 17:31)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

139 threads - 864 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme