Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Dardanicum (17.07.2007, 17:49)

2 85

Nga rangers

(23.03.2013, 14:20)

Nga Dardanicum (04.04.2007, 15:07)

18 999

Nga mili istog

(27.10.2012, 18:18)

Nga fabi (07.07.2007, 19:23)

15 481

Nga qwarder

(02.12.2011, 21:40)

Nga Sharri (11.06.2007, 23:52)

8 162

Nga bler

(19.11.2011, 15:29)

Nga Sharri (12.06.2007, 15:56)

5 265

Nga dafina99

(03.11.2011, 18:06)

Nga sweetheart (25.07.2011, 20:18)

1 49

Nga foka

(29.07.2011, 23:07)

Nga Dardanicum (26.07.2007, 16:47)

17 504

Nga Dardanicum

(08.06.2011, 15:34)

Nga Iza (28.12.2009, 14:39)

1 96

Nga medijak

(26.04.2011, 18:03)

Nga Dardanicum (15.01.2011, 18:51)

0 45

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (01.01.2011, 19:04)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (30.12.2010, 01:42)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (28.12.2010, 01:34)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.04.2007, 08:19)

5 182

Nga Burgia

(10.12.2010, 12:44)

Nga Dardanicum (12.07.2007, 22:48)

1 155

Nga tuti

(07.12.2010, 22:20)

Nga Burgia (01.12.2010, 02:05)

0 67

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (17.11.2010, 08:28)

1 72

Nga Zarah

(17.11.2010, 20:37)

Nga drenasi (17.11.2010, 02:16)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga nefa (01.11.2010, 20:11)

2 89

Nga nefa

(01.11.2010, 21:29)

Nga Dardanicum (29.10.2010, 10:55)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (03.07.2009, 20:03)

3 106

Nga drenasi

(02.10.2010, 22:30)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme