Kompjuterizëm

Këtu mund të gjeni çdo gjë që ka të bëjë me kompjuter dhe kompjuterizmin

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga rustemi (06.12.2015, 17:31)

0 5

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (30.04.2013, 18:49)

3 43

Nga istogu

(01.05.2013, 22:15)

Nga istogu (23.04.2010, 13:44)

6 180

Nga istogu

(22.10.2012, 18:36)

Nga rmaxhuni (08.09.2011, 21:43)

0 18

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (05.09.2011, 23:17)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga mareci (16.07.2011, 22:24)

0 10

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (29.01.2009, 12:59)

1 169

Nga lato_sh4

(28.06.2011, 09:12)

Nga Denis001 (22.05.2011, 19:34)

15 144

Nga Denis001

(23.05.2011, 21:37)

Nga Burgia (09.12.2009, 02:21)

5 472

Nga kadri_NL

(07.04.2011, 20:32)

Nga Dardanicum (11.01.2011, 14:31)

0 123

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (19.12.2010, 02:37)

0 93

Nuk ka përgjigje

Nga istogu (05.12.2010, 22:15)

4 115

Nga istogu

(09.12.2010, 00:00)

Nga istogu (04.12.2010, 22:50)

0 76

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (30.11.2010, 04:15)

0 96

Nuk ka përgjigje

Nga istogu (28.11.2010, 19:54)

0 66

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (06.11.2010, 14:02)

7 148

Nga rustemi

(08.11.2010, 17:27)

Nga istogu (05.11.2010, 10:18)

0 80

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (25.10.2010, 12:25)

7 137

Nga istogu

(25.10.2010, 18:32)

Nga Dardanicum (15.10.2008, 02:19)

29 846

Nga istogu

(22.10.2010, 14:05)

Nga Dardanicum (21.10.2010, 14:27)

1 96

Nga erblini_bini_12

(21.10.2010, 16:43)

Trego

Moderatorët:

Moderator

5 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

5 mysafirë

wbb.index.stats

203 threads - 947 postime (mesatarja 0,22 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme