Libra të ndryshëm

Libra te ndryshem do te gjeni ketu

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Dardanicum (29.09.2009, 15:06)

7 347

Nga sabah

(22.10.2012, 22:43)

Nga rmaxhuni (05.04.2011, 20:33)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga lizilinda (18.11.2010, 20:10)

2 81

Nga rmaxhuni

(31.03.2011, 14:31)

Nga syla (21.09.2010, 11:30)

0 82

Nuk ka përgjigje

Nga METILLAPI (05.01.2009, 16:01)

15 591

Nga drenasi

(12.09.2010, 01:34)

Nga Burgia (23.08.2010, 00:02)

0 75

Nuk ka përgjigje

Nga braha74mi (15.08.2010, 14:51)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga bek@ (12.10.2008, 00:44)

7 102

Nga Giulio22

(23.02.2010, 01:35)

Nga Kevin (30.11.2008, 21:37)

5 165

Nga prishtina

(22.02.2010, 21:18)

Nga beniboj (31.12.2009, 18:48)

2 49

Nga Dardanicum

(04.01.2010, 18:12)

Nga beniboj (23.12.2009, 18:13)

1 41

Nga Dardanicum

(23.12.2009, 19:00)

Nga luqaboy (22.12.2009, 01:07)

1 40

Nga Kushtrimii

(22.12.2009, 22:01)

Nga Kushtrimii (02.12.2009, 23:37)

6 99

Nga Dardanicum

(04.12.2009, 01:22)

Nga Dardanicum (29.11.2008, 02:51)

5 253

Nga sabah

(01.11.2009, 00:36)

Nga Dardanicum (29.09.2009, 15:28)

3 121

Nga sabah

(01.11.2009, 00:33)

Nga To1X (26.10.2009, 00:53)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:51)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga *AULONA* (23.10.2009, 08:21)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (29.09.2009, 15:27)

6 72

Nga Kushtrimii

(29.09.2009, 18:29)

Nga gambino (23.09.2009, 23:06)

2 67

Nga gambino

(26.09.2009, 07:37)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

48 threads - 171 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme