Kërkesat tuaja për muzikë

Kërkesat tuaja për muzikë

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Prishtina_NL (17.03.2007, 15:55)

29 345

Nga drini

(28.10.2007, 09:19)

Nga kurkushi23 (26.08.2007, 22:16)

15 237

Nga Sharri

(24.07.2008, 00:31)

Nga Dear Dragobia (24.08.2008, 16:45)

17 229

Nga Dear Dragobia

(04.09.2008, 19:06)

Nga Dardanicum (21.03.2007, 00:57)

13 212

Nga fabi

(04.07.2007, 19:11)

Nga uran jo me aktiv ketu (03.02.2008, 19:18)

5 205

Nga Flojo

(05.02.2008, 23:50)

Nga mili istog (16.04.2009, 17:53)

11 194

Nga QERKIN2008

(26.05.2009, 11:51)

Nga Fadil07 (02.09.2007, 00:32)

6 183

Nga PRINCI

(09.02.2008, 18:41)

Nga DJ-IZETI (13.05.2009, 21:39)

10 178

Nga DJ-IZETI

(15.05.2009, 14:27)

Nga laura (20.11.2008, 14:49)

14 175

Nga luminopx

(26.11.2008, 08:58)

Nga xhaxhii (22.06.2007, 21:07)

11 175

Nga Dardanicum

(01.09.2007, 05:35)

Nga Toni77 (22.06.2008, 19:55)

10 174

Nga Dardanicum

(29.08.2008, 10:55)

Nga luminopx (17.07.2007, 16:53)

10 173

Nga Nitti.Records

(25.11.2007, 10:21)

Nga blerim_polisi (13.11.2007, 21:00)

11 167

Nga blerim_polisi

(16.12.2008, 22:16)

Nga gorgo (16.08.2008, 10:10)

10 166

Nga Fid@ni

(20.08.2008, 22:50)

Nga dj_real (16.06.2008, 15:20)

5 164

Nga Flojo

(28.06.2008, 09:43)

Nga dj_real (31.01.2009, 17:52)

4 163

Nga dj_real

(01.02.2009, 14:26)

Nga Dr.caku (01.05.2007, 22:26)

9 154

Nga uran jo me aktiv ketu

(27.01.2008, 00:25)

Nga FoxZilla (23.10.2008, 16:30)

11 152

Nga lizilinda

(28.10.2008, 17:56)

Nga bek@ (31.08.2008, 01:58)

5 147

Nga rrusta

(27.10.2008, 21:01)

Nga Bastria20 (25.05.2009, 21:26)

3 146

Nga pepi_h4ck

(05.06.2009, 17:17)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

532 threads - 1.702 postime (mesatarja 0,4 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme