Kërkesat tuaja për muzikë

Kërkesat tuaja për muzikë

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga RedDevil (12.01.2009, 20:52)

8 84

Nga RedDevil

(13.01.2009, 02:40)

Nga ikah (12.01.2009, 22:24)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga bek@ (11.01.2009, 20:07)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga Hamid20 (11.01.2009, 14:44)

1 36

Nga Deniss .

(11.01.2009, 19:03)

Nga lenti98 (11.01.2009, 14:10)

6 62

Nga Ketri

(11.01.2009, 16:43)

Nga easylite (10.01.2009, 12:35)

1 62

Nga Sharri

(10.01.2009, 13:02)

Nga Ekspert (08.01.2009, 03:02)

4 50

Nga Ekspert

(08.01.2009, 15:19)

Nga enissaraqi (07.01.2009, 18:20)

2 44

Nga Onliner

(07.01.2009, 19:51)

Nga audi (06.01.2009, 21:09)

3 46

Nga scorpion_suiss

(06.01.2009, 22:41)

Nga RedDevil (06.01.2009, 14:08)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga Dj.Arti (03.01.2009, 21:47)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga gangstaboy (03.01.2009, 14:45)

3 75

Nga gangstaboy

(03.01.2009, 18:41)

Nga pepi_h4ck (02.01.2009, 20:12)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga rututi-20 (27.12.2008, 23:22)

1 35

Nga mili istog

(02.01.2009, 16:46)

Nga zagi (30.12.2008, 16:54)

2 22

Nga scorpion_suiss

(30.12.2008, 23:34)

Nga lizilinda (29.12.2008, 23:27)

4 36

Nga scorpion_suiss

(30.12.2008, 20:13)

Nga PRINCI (19.09.2008, 00:17)

7 83

Nga Iza

(27.12.2008, 00:26)

Nga shqipon (22.12.2008, 00:05)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga rututi-20 (21.12.2008, 18:03)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga mili 15 (21.12.2008, 17:06)

0 10

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

15 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

15 mysafirë

wbb.index.stats

532 threads - 1.702 postime (mesatarja 0,39 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme