Kërkesat tuaja për muzikë

Kërkesat tuaja për muzikë

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga shqipon (21.10.2008, 22:55)

3 70

Nga Ketri

(21.10.2008, 23:42)

Nga blerim_polisi (16.10.2008, 22:34)

6 130

Nga blerim_polisi

(21.10.2008, 20:32)

Nga fils (20.10.2008, 19:01)

2 36

Nga fils

(21.10.2008, 17:01)

Nga mergim-adriano (20.10.2008, 23:59)

1 46

Nga Dardanicum

(21.10.2008, 02:57)

Nga melaqe (16.10.2008, 20:02)

4 78

Nga Onliner

(17.10.2008, 22:37)

Nga edi2 (14.10.2008, 19:33)

2 27

Nga edi2

(14.10.2008, 20:29)

Nga HaraCinaLee (12.10.2008, 16:36)

3 32

Nga HaraCinaLee

(12.10.2008, 18:11)

Nga Elhami_Syla1984 (01.09.2008, 15:59)

2 62

Nga Elhami_Syla1984

(08.10.2008, 03:25)

Nga smira (30.08.2008, 13:24)

8 117

Nga besim79

(05.10.2008, 16:19)

Nga ZeRo_CooL (03.10.2008, 16:21)

4 53

Nga Flojo

(04.10.2008, 11:33)

Nga muzikanti_nl (02.10.2008, 10:21)

10 95

Nga BAJRAHIT

(03.10.2008, 04:33)

Nga lizilinda (02.10.2008, 21:46)

10 88

Nga Dardanicum

(02.10.2008, 23:06)

Nga BAJRAHIT (01.10.2008, 23:24)

5 95

Nga BAJRAHIT

(02.10.2008, 12:46)

Nga Flam (26.09.2008, 23:20)

5 84

Nga Flojo

(29.09.2008, 20:08)

Nga HaraCinaLee (29.09.2008, 09:54)

2 40

Nga HaraCinaLee

(29.09.2008, 17:00)

Nga dj_real (27.09.2008, 13:42)

11 101

Nga mantushi

(29.09.2008, 08:52)

Nga scorpion_suiss (27.09.2008, 10:16)

4 29

Nga beli123

(28.09.2008, 22:16)

Nga melaqe (27.09.2008, 22:34)

0 10

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.09.2008, 13:21)

3 50

Nga Onliner

(27.09.2008, 16:52)

Nga beli123 (27.09.2008, 02:51)

4 34

Nga Sharri

(27.09.2008, 12:20)

Trego

Moderatorët:

Moderator

6 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

6 mysafirë

wbb.index.stats

532 threads - 1.702 postime (mesatarja 0,39 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme