Kërkesat tuaja për muzikë

Kërkesat tuaja për muzikë

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga rice (16.04.2008, 15:14)

2 50

Nga rice

(17.04.2008, 13:11)

Nga sweetheart (10.04.2008, 11:30)

5 70

Nga Iza

(12.04.2008, 21:19)

Nga Sharri (11.04.2008, 14:25)

5 34

Nga Dardanicum

(11.04.2008, 16:33)

Nga alboboy83 (09.04.2008, 01:48)

2 46

Nga alboboy83

(10.04.2008, 17:23)

Nga Hamid20 (31.03.2008, 23:43)

6 78

Nga Hamid20

(01.04.2008, 22:43)

Nga Visi_dk (07.03.2008, 10:31)

1 43

Nga Hamid20

(01.04.2008, 11:39)

Nga Invalider (20.03.2008, 00:28)

0 45

Nuk ka përgjigje

Nga burimm (13.03.2008, 20:52)

2 31

Nga Nexhati

(15.03.2008, 13:03)

Nga visari123 (09.03.2008, 12:56)

1 45

Nga Hamid20

(09.03.2008, 15:26)

Nga dj-pizza (08.03.2008, 16:46)

2 88

Nga bubu

(09.03.2008, 11:06)

Nga Alf73 (02.03.2008, 20:46)

3 50

Nga Alf73

(04.03.2008, 17:25)

Nga artanpushka (02.03.2008, 06:38)

1 58

Nga Dardanicum

(04.03.2008, 02:54)

Nga mili 15 (03.03.2008, 19:08)

1 50

Nga Nugi

(03.03.2008, 21:49)

Nga sweetheart (01.03.2008, 12:55)

1 34

Nga abimifr

(02.03.2008, 11:07)

Nga dj_real (28.02.2008, 21:25)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga visari123 (10.02.2008, 15:54)

7 71

Nga Dardanicum

(27.02.2008, 15:08)

Nga Invalider (25.02.2008, 01:31)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga visari123 (22.02.2008, 18:49)

5 94

Nga Dardanicum

(24.02.2008, 13:11)

Nga Kevin (21.02.2008, 18:38)

7 42

Nga uran jo me aktiv ketu

(22.02.2008, 20:09)

Nga Lorena (13.02.2008, 12:10)

3 35

Nga Flojo

(13.02.2008, 14:22)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

532 threads - 1.702 postime (mesatarja 0,4 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme