Kërkesat tuaja për muzikë

Kërkesat tuaja për muzikë

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga pepi_h4ck (31.03.2009, 05:46)

0 77

Nuk ka përgjigje

Nga pepi_h4ck (29.03.2009, 06:41)

0 55

Nuk ka përgjigje

Nga Legenden_perfect (20.03.2009, 04:05)

4 119

Nga Legenden_perfect

(27.03.2009, 22:05)

Nga Invalider (24.03.2009, 18:31)

1 77

Nga Invalider

(27.03.2009, 15:00)

Nga pepi_h4ck (22.03.2009, 23:59)

0 60

Nuk ka përgjigje

Nga Belii (21.03.2009, 21:47)

0 89

Nuk ka përgjigje

Nga sweetheart (21.03.2009, 16:31)

2 109

Nga sweetheart

(21.03.2009, 19:27)

Nga istogu (20.03.2009, 18:43)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga emrah (20.03.2009, 04:16)

1 39

Nga Sharri

(20.03.2009, 15:18)

Nga Rrezar (19.03.2009, 18:49)

2 56

Nga Rrezar

(20.03.2009, 08:51)

Nga fils (15.03.2009, 20:01)

3 77

Nga fils

(16.03.2009, 15:18)

Nga Dj.Arti (11.03.2009, 21:07)

3 41

Nga blera

(12.03.2009, 09:00)

Nga skender (11.03.2009, 10:58)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga niku4444 (09.03.2009, 22:54)

0 63

Nuk ka përgjigje

Nga dj-pizza (09.03.2009, 20:21)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga pepi_h4ck (06.03.2009, 17:46)

7 105

Nga mantushi

(09.03.2009, 09:34)

Nga HaraCinaLee (07.03.2009, 11:13)

2 51

Nga HaraCinaLee

(08.03.2009, 18:59)

Nga Bastria20 (07.03.2009, 20:44)

1 53

Nga DJ-IZETI

(08.03.2009, 18:17)

Nga rututi-20 (18.02.2009, 17:11)

4 58

Nga Onliner

(06.03.2009, 21:51)

Nga istogu (04.03.2009, 10:45)

8 111

Nga istogu

(05.03.2009, 14:31)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

532 threads - 1.702 postime (mesatarja 0,4 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme