Kërkesat tuaja për humor/skeçe

Kërkesat tuaja për humor/skeçe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga dj_real (26.12.2012, 22:59)

0 8

Nuk ka përgjigje

Nga dj_real (08.04.2012, 22:21)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga lizilinda (23.12.2011, 18:05)

0 87

Nuk ka përgjigje

Nga anili2006 (20.12.2011, 23:50)

1 98

Nga DJ-IZETI

(21.12.2011, 01:29)

Nga Vinarci (02.12.2011, 05:03)

0 3

Nuk ka përgjigje

Nga mergim-adriano (23.08.2011, 14:41)

2 48

Nga rututi.92

(24.08.2011, 14:09)

Nga Zemra (11.08.2011, 08:59)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga Zemra (23.06.2011, 16:13)

0 3

Nuk ka përgjigje

Nga mili istog (25.02.2011, 09:37)

0 5

Nuk ka përgjigje

Nga rustemi (04.01.2011, 13:02)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga sweetheart (21.12.2010, 22:43)

0 61

Nuk ka përgjigje

Nga mergim-adriano (18.10.2010, 20:15)

4 88

Nga mergim-adriano

(19.10.2010, 23:28)

Nga dj_real (26.09.2010, 20:59)

1 63

Nga Bes1ki

(28.09.2010, 00:42)

Nga lazi (14.01.2010, 17:36)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga mili istog (19.12.2009, 21:25)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga tonyjaa (18.12.2009, 12:23)

0 112

Nuk ka përgjigje

Nga dj_real (07.10.2009, 01:03)

3 36

Nga dj_real

(07.10.2009, 12:24)

Nga burimii (17.07.2009, 11:52)

4 73

Nga Dardanicum

(18.07.2009, 16:51)

Nga adi_peja (12.07.2009, 17:00)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga bek@ (10.07.2009, 22:53)

0 58

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

3 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

3 mysafirë

wbb.index.stats

57 threads - 163 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme