Pyetjet tuaja rreth PC

Këtu mund të kërkoni ndihmë/shtroni pyetje për problemet që hasni në punën tuaj me kompjuter

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga rmaxhuni (24.08.2016, 21:05)

1 8

Nga Flojo

(06.09.2016, 20:01)

Nga rmaxhuni (28.03.2016, 00:11)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (02.03.2016, 21:11)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (31.12.2015, 15:56)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (15.12.2015, 22:28)

1 17

Nga DJ-IZETI

(20.12.2015, 11:30)

Nga rmaxhuni (11.10.2015, 10:38)

3 16

Nga rmaxhuni

(15.12.2015, 23:25)

Nga rmaxhuni (24.09.2015, 19:50)

8 31

Nga Flojo

(26.09.2015, 22:31)

Nga rmaxhuni (09.09.2015, 16:55)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (29.08.2015, 15:51)

0 9

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (05.08.2015, 17:38)

3 32

Nga rmaxhuni

(13.08.2015, 01:52)

Nga rmaxhuni (26.04.2015, 10:45)

4 36

Nga Flojo

(08.05.2015, 09:12)

Nga rmaxhuni (25.04.2015, 20:55)

1 14

Nga Flojo

(04.05.2015, 12:43)

Nga rmaxhuni (02.05.2015, 12:33)

0 9

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (08.03.2015, 18:22)

1 27

Nga DJ-IZETI

(10.03.2015, 10:10)

Nga rmaxhuni (01.03.2015, 22:45)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (28.02.2015, 23:44)

1 10

Nga DJ-IZETI

(01.03.2015, 16:35)

Nga rmaxhuni (05.05.2014, 15:22)

1 40

Nga Kushtrimii

(14.08.2014, 23:13)

Nga rmaxhuni (31.07.2014, 01:23)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (23.07.2014, 23:42)

0 18

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (22.07.2014, 18:15)

0 8

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

11 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

11 mysafirë

wbb.index.stats

511 threads - 2.880 postime (mesatarja 0,68 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme