Gjuhë dhe Letërsi

Çdo gjë që ka të bëjë me gjuhën dhe letërsinë shqipe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Burgia (29.10.2010, 23:18)

1 56

Nga Burgia

(29.10.2010, 23:22)

Nga Xhanni (21.09.2009, 21:50)

0 21

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (25.07.2009, 14:33)

10 33

Nga Bes1ki

(25.07.2009, 15:11)

Nga drenasi (15.07.2009, 00:39)

2 84

Nga tijani

(15.07.2009, 18:12)

Nga Dardanicum (08.06.2007, 18:14)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (20.04.2007, 14:42)

1 11

Nga Dardanicum

(20.04.2007, 14:44)

Nga Dardanicum (20.04.2007, 14:13)

1 21

Nga Dardanicum

(20.04.2007, 14:15)

Nga Dardanicum (20.04.2007, 13:48)

3 15

Nga Dardanicum

(20.04.2007, 13:56)

Nga Dardanicum (20.04.2007, 13:27)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (15.04.2007, 05:14)

1 15

Nga Dardanicum

(15.04.2007, 05:15)

Nga Dardanicum (15.04.2007, 05:11)

0 31

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.04.2007, 06:53)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.04.2007, 06:44)

0 77

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.04.2007, 06:40)

0 55

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.04.2007, 06:37)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.04.2007, 06:34)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.04.2007, 06:29)

0 3

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:23)

0 23

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (29.03.2007, 04:09)

8 35

Nga Dardanicum

(29.03.2007, 04:25)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

18 threads - 45 postime (mesatarja 0,01 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme