Foto Humor

?do gj? humoristike e kapur nga syri i kamer

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Deniss . (29.11.2009, 19:04)

2 140

Nga metmin

(17.03.2011, 18:07)

Nga Dardanicum (17.01.2011, 11:23)

1 92

Nga Bes1ki

(17.01.2011, 12:23)

Nga Ketri (02.09.2010, 20:07)

1 200

Nga Bes1ki

(05.09.2010, 14:59)

Nga Deniss. (26.07.2010, 22:02)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (07.06.2010, 02:57)

5 121

Nga Bes1ki

(07.06.2010, 23:01)

Nga Bes1ki (02.12.2009, 17:06)

2 213

Nga bukuroshi

(14.04.2010, 18:20)

Nga Nugi (17.01.2010, 13:50)

0 106

Nuk ka përgjigje

Nga Ekspert (27.12.2009, 19:46)

0 74

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (27.12.2009, 12:30)

1 113

Nga Dardanicum

(27.12.2009, 19:35)

Nga Art0on (19.08.2009, 22:10)

7 271

Nga sabah

(31.10.2009, 22:00)

Nga To1X (26.10.2009, 00:49)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (02.09.2009, 05:30)

0 105

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (29.08.2009, 22:34)

2 130

Nga Bes1ki

(29.08.2009, 22:49)

Nga Bes1ki (12.07.2009, 02:47)

0 117

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (01.07.2009, 22:33)

0 55

Nuk ka përgjigje

Nga METILLAPI (27.06.2009, 17:26)

0 119

Nuk ka përgjigje

Nga Ketri (08.06.2009, 23:13)

1 90

Nga Kushtrimii

(09.06.2009, 13:16)

Nga Fid@ni (06.06.2009, 10:30)

5 164

Nga F1T1M

(07.06.2009, 11:12)

Nga Bes1ki (26.05.2009, 23:30)

5 182

Nga Bes1ki

(27.05.2009, 18:42)

Nga Bes1ki (26.05.2009, 23:40)

2 135

Nga Kushtrimii

(27.05.2009, 06:28)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

56 threads - 161 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme