SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga syla (01.04.2012, 11:52)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (24.11.2008, 23:25)

9 280

Nga tintini

(09.09.2011, 01:18)

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:29)

2 158

Nga kati

(09.03.2011, 14:01)

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:11)

1 35

Nga Lek

(04.05.2010, 18:02)

Nga edi2 (22.03.2010, 00:50)

0 44

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (23.02.2010, 22:31)

2 39

Nga pellazg

(25.02.2010, 04:23)

Nga Dardanicum (14.09.2009, 00:57)

9 333

Nga Dardanicum

(29.09.2009, 20:13)

Nga Dardanicum (29.09.2009, 15:41)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (29.09.2009, 15:24)

0 33

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (29.09.2009, 15:14)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (04.09.2009, 12:23)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (02.03.2009, 00:21)

0 248

Nuk ka përgjigje

Nga Onliner (03.12.2008, 01:02)

0 108

Nuk ka përgjigje

Nga VISI (18.02.2008, 23:37)

0 46

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:26)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:23)

0 87

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:22)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:20)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:19)

0 14

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:17)

0 47

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

24 threads - 47 postime (mesatarja 0,01 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme