Audio Humor Shqip

audio humor n? gjuh?n shqipe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Fid@ni (05.08.2007, 23:59)

18 454

Nga Brithyni

(08.11.2010, 08:40)

Nga Ketri (13.12.2009, 18:00)

7 175

Nga badi

(08.09.2010, 20:26)

Nga Fid@ni (31.03.2010, 23:50)

0 81

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (30.03.2010, 23:06)

0 39

Nuk ka përgjigje

Nga Nugi (21.04.2009, 15:55)

6 346

Nga Bes1ki

(02.09.2009, 23:09)

Nga Bes1ki (14.07.2009, 11:37)

1 69

Nga Xhanni

(14.07.2009, 14:22)

Nga Deniss . (11.05.2009, 22:01)

2 62

Nga Deniss .

(11.05.2009, 22:13)

Nga sweetheart (22.01.2009, 18:08)

2 141

Nga sweetheart

(26.01.2009, 16:58)

Nga Iza (03.01.2009, 19:08)

0 98

Nuk ka përgjigje

Nga HaraCinaLee (22.12.2008, 21:53)

0 93

Nuk ka përgjigje

Nga Kushtrimii (23.11.2008, 14:13)

0 93

Nuk ka përgjigje

Nga beli123 (26.09.2008, 01:53)

0 52

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (13.09.2008, 04:16)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (05.09.2008, 15:19)

5 188

Nga Bes1ki

(07.09.2008, 02:49)

Nga bek@ (26.08.2008, 19:08)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga bek@ (20.08.2008, 02:04)

1 111

Nga Sharri

(20.08.2008, 12:42)

Nga bek@ (16.08.2008, 23:59)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (08.08.2008, 22:04)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (05.03.2008, 05:04)

1 76

Nga Fati_ch

(05.03.2008, 10:05)

Nga Dardanicum (21.10.2007, 06:24)

2 58

Nga Visi_dk

(27.11.2007, 14:09)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

33 threads - 81 postime (mesatarja 0,02 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme