TV Show

Te gjitha ato qe jane inqizuar nga tv programe te ndryshme

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga METILLAPI (10.11.2007, 14:31)

16 464

Nga METILLAPI

(17.04.2009, 17:51)

Nga Transporter (13.04.2008, 05:04)

7 282

Nga vera2008

(29.06.2008, 12:17)

Nga Burgia (03.04.2010, 01:42)

2 448

Nga Burgia

(03.04.2010, 15:58)

Nga Deniss . (27.01.2010, 09:22)

0 138

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (24.01.2010, 16:36)

1 79

Nga Sharri

(24.01.2010, 18:18)

Nga Fid@ni (07.11.2009, 02:58)

1 35

Nga Burgia

(07.11.2009, 07:43)

Nga istogu (01.08.2009, 12:15)

5 126

Nga Xhanni

(02.08.2009, 01:00)

Nga Bes1ki (01.06.2009, 01:37)

6 168

Nga Bes1ki

(03.06.2009, 11:33)

Nga Sharri (19.04.2009, 22:57)

10 178

Nga Flojo

(29.04.2009, 16:38)

Nga Fid@ni (12.04.2009, 02:05)

3 123

Nga Sharri

(12.04.2009, 09:21)

Nga Bes1ki (09.04.2009, 13:30)

8 366

Nga adi_peja

(11.04.2009, 14:53)

Nga enissaraqi (14.03.2009, 21:41)

14 422

Nga lizilinda

(19.03.2009, 11:42)

Nga METILLAPI (25.02.2009, 15:09)

16 542

Nga METILLAPI

(08.03.2009, 18:24)

Nga METILLAPI (23.02.2009, 17:08)

6 359

Nga pleshina

(24.02.2009, 20:18)

Nga Transporter (22.02.2009, 10:07)

10 185

Nga bek@

(23.02.2009, 19:43)

Nga Transporter (29.12.2008, 11:13)

10 178

Nga Ekspert

(01.01.2009, 19:09)

Nga Transporter (27.12.2008, 15:15)

2 51

Nga Deniss .

(28.12.2008, 00:45)

Nga Transporter (27.12.2008, 15:16)

2 48

Nga Deniss .

(28.12.2008, 00:18)

Nga Transporter (27.12.2008, 15:14)

2 33

Nga Deniss .

(28.12.2008, 00:16)

Nga Transporter (27.12.2008, 16:05)

2 42

Nga Transporter

(27.12.2008, 21:07)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

239 threads - 694 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme