TV Show

Te gjitha ato qe jane inqizuar nga tv programe te ndryshme

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Kevin (04.01.2009, 16:29)

2 82

Nga Kevin

(04.01.2009, 17:09)

Nga Kevin (03.01.2009, 20:36)

1 108

Nga Deniss .

(03.01.2009, 22:14)

Nga Hamid20 (16.12.2007, 13:17)

3 94

Nga Hamid20

(16.12.2007, 19:05)

Nga Fid@ni (22.11.2009, 13:40)

1 54

Nga Flojo

(22.11.2009, 17:23)

Nga Kevin (07.07.2008, 20:21)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (03.04.2010, 01:42)

2 448

Nga Burgia

(03.04.2010, 15:58)

Nga Dardanicum (04.01.2008, 14:25)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga Firaja (15.07.2007, 00:07)

0 65

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (25.10.2008, 01:55)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (24.11.2008, 01:50)

4 129

Nga Fid@ni

(25.11.2008, 22:33)

Nga Fid@ni (28.11.2009, 02:50)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (22.11.2009, 13:30)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.10.2009, 23:51)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.12.2009, 02:27)

2 45

Nga Deniss .

(26.12.2009, 11:36)

Nga Fid@ni (23.12.2009, 00:37)

1 38

Nga Sharri

(23.12.2009, 14:40)

Nga Fid@ni (07.11.2009, 03:31)

7 75

Nga Fid@ni

(07.11.2009, 16:11)

Nga Fid@ni (11.04.2009, 12:44)

2 93

Nga Fid@ni

(11.04.2009, 18:46)

Nga Fid@ni (26.04.2009, 16:09)

2 45

Nga bek@

(27.04.2009, 01:28)

Nga Fid@ni (31.10.2009, 01:04)

2 34

Nga Fid@ni

(31.10.2009, 01:12)

Nga Fid@ni (14.11.2009, 03:14)

3 60

Nga Fid@ni

(14.11.2009, 17:24)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

239 threads - 694 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme