TV Show

Te gjitha ato qe jane inqizuar nga tv programe te ndryshme

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga METILLAPI (25.02.2009, 15:09)

16 542

Nga METILLAPI

(08.03.2009, 18:24)

Nga Denis001 (15.11.2008, 17:21)

14 487

Nga arianit

(16.12.2008, 22:58)

Nga METILLAPI (10.11.2007, 14:31)

16 464

Nga METILLAPI

(17.04.2009, 17:51)

Nga Burgia (03.04.2010, 01:42)

2 448

Nga Burgia

(03.04.2010, 15:58)

Nga METILLAPI (07.03.2009, 12:16)

16 448

Nga fidan91

(19.04.2009, 14:27)

Nga enissaraqi (14.03.2009, 21:41)

14 422

Nga lizilinda

(19.03.2009, 11:42)

Nga Bes1ki (09.04.2009, 13:30)

8 366

Nga adi_peja

(11.04.2009, 14:53)

Nga METILLAPI (23.02.2009, 17:08)

6 359

Nga pleshina

(24.02.2009, 20:18)

Nga Fid@ni (09.01.2010, 04:13)

6 315

Nga digitalb

(22.01.2010, 22:36)

Nga Burgia (05.04.2009, 15:49)

1 312

Nga albanian-pz

(05.04.2009, 16:19)

Nga Transporter (13.04.2008, 05:04)

7 282

Nga vera2008

(29.06.2008, 12:17)

Nga Fid@ni (31.12.2009, 19:54)

11 250

Nga Dj.Arti

(06.01.2010, 22:04)

Nga Transporter (02.01.2009, 21:00)

9 245

Nga emrah

(03.01.2009, 12:32)

Nga Bes1ki (21.03.2009, 00:13)

4 240

Nga Bes1ki

(22.03.2009, 15:03)

Nga Dardanicum (13.04.2007, 10:56)

11 239

Nga smira

(02.10.2008, 19:20)

Nga sharanmkk (26.01.2009, 17:34)

4 237

Nga Flojo

(27.01.2009, 17:37)

Nga Transporter (22.12.2008, 19:34)

5 231

Nga Burgia

(27.09.2010, 17:11)

Nga toni88 (10.05.2009, 16:00)

11 218

Nga toni88

(19.05.2009, 13:55)

Nga Kushtrimii (02.01.2009, 23:46)

6 193

Nga KSBeni

(03.01.2009, 00:20)

Nga Fid@ni (29.03.2009, 21:03)

5 191

Nga albanian-pz

(30.03.2009, 16:20)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

239 threads - 694 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme