TV Show

Te gjitha ato qe jane inqizuar nga tv programe te ndryshme

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Dardanicum (09.06.2007, 00:32)

4 112

Nga vami

(10.06.2007, 03:03)

Nga Dardanicum (09.06.2007, 02:50)

0 27

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (09.06.2007, 02:26)

1 56

Nga Flojo

(09.06.2007, 02:43)

Nga Dardanicum (07.06.2007, 14:17)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (28.04.2007, 09:16)

0 60

Nuk ka përgjigje

Nga Transporter (17.04.2007, 18:37)

3 65

Nga Transporter

(18.04.2007, 16:18)

Nga Dardanicum (16.04.2007, 17:56)

0 9

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (13.04.2007, 11:01)

2 40

Nga Troja

(14.04.2007, 16:37)

Nga Dardanicum (14.04.2007, 02:22)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Kevin (04.03.2007, 08:56)

7 163

Nga kolgeci

(08.04.2007, 23:28)

Nga sweetheart (04.04.2007, 08:55)

1 117

Nga Fati_ch

(04.04.2007, 13:10)

Nga Transporter (01.04.2007, 10:26)

0 54

Nuk ka përgjigje

Nga Transporter (30.03.2007, 23:20)

2 65

Nga Dardanicum

(31.03.2007, 01:44)

Nga Dardanicum (30.03.2007, 01:34)

0 81

Nuk ka përgjigje

Nga Kevin (03.03.2007, 08:42)

0 70

Nuk ka përgjigje

Nga Kevin (25.02.2007, 09:23)

6 71

Nga Fid@ni

(26.02.2007, 17:13)

Nga Kevin (26.02.2007, 07:04)

3 54

Nga Kevin

(26.02.2007, 12:36)

Nga Fid@ni (07.02.2007, 12:57)

0 67

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

239 threads - 694 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme