TV Show

Te gjitha ato qe jane inqizuar nga tv programe te ndryshme

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Burgia (28.07.2009, 05:57)

3 105

Nga Burgia

(28.07.2009, 14:55)

Nga istogu (01.08.2009, 12:15)

5 126

Nga Xhanni

(02.08.2009, 01:00)

Nga METILLAPI (22.08.2009, 22:49)

2 83

Nga METILLAPI

(23.08.2009, 13:58)

Nga METILLAPI (13.09.2009, 19:15)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga METILLAPI (12.09.2009, 21:58)

3 65

Nga METILLAPI

(14.09.2009, 08:55)

Nga Fid@ni (14.10.2009, 07:38)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (24.10.2009, 00:18)

0 31

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (24.10.2009, 00:35)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (24.10.2009, 01:35)

0 31

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (24.10.2009, 01:54)

1 33

Nga Burgia

(24.10.2009, 03:36)

Nga Fid@ni (24.10.2009, 01:34)

4 84

Nga mili istog

(24.10.2009, 23:20)

Nga Fid@ni (25.10.2009, 21:06)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (25.10.2009, 22:16)

0 10

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (25.10.2009, 22:47)

0 9

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (25.10.2009, 23:25)

0 11

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.10.2009, 00:15)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.10.2009, 10:11)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.10.2009, 12:50)

0 21

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.10.2009, 23:51)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (27.10.2009, 00:24)

1 39

Nga windows

(30.10.2009, 00:00)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

239 threads - 694 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme