TV Show

Te gjitha ato qe jane inqizuar nga tv programe te ndryshme

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga rututi.92 (24.03.2012, 00:27)

0 6

Nuk ka përgjigje

Nga rututi.92 (11.10.2011, 15:13)

3 42

Nga rututi.92

(12.10.2011, 23:53)

Nga Burgia (04.01.2011, 03:40)

1 90

Nga lato_sh4

(04.01.2011, 09:31)

Nga albanian-pz (17.10.2010, 11:51)

3 68

Nga albanian-pz

(19.10.2010, 17:10)

Nga Burgia (17.10.2010, 23:09)

0 71

Nuk ka përgjigje

Nga Transporter (22.12.2008, 19:34)

5 231

Nga Burgia

(27.09.2010, 17:11)

Nga une_ (20.08.2010, 23:37)

4 76

Nga Burgia

(28.08.2010, 00:57)

Nga Fid@ni (25.01.2010, 02:58)

1 56

Nga bajram1

(29.05.2010, 02:31)

Nga Burgia (03.04.2010, 01:42)

2 448

Nga Burgia

(03.04.2010, 15:58)

Nga Burgia (05.01.2010, 11:01)

3 93

Nga toni88

(20.02.2010, 14:10)

Nga Deniss . (27.01.2010, 09:22)

0 138

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (25.01.2010, 13:37)

0 64

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (24.01.2010, 16:36)

1 79

Nga Sharri

(24.01.2010, 18:18)

Nga Fid@ni (09.01.2010, 04:13)

6 315

Nga digitalb

(22.01.2010, 22:36)

Nga Fid@ni (14.01.2010, 22:54)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (09.01.2010, 16:08)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (09.01.2010, 16:06)

0 39

Nuk ka përgjigje

Nga Transporter (09.01.2010, 03:17)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (31.12.2009, 19:54)

11 250

Nga Dj.Arti

(06.01.2010, 22:04)

Nga Burgia (05.01.2010, 11:19)

0 55

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

239 threads - 694 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme