SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Iza (24.02.2007, 19:11)

6 248

Nga bukuroshi

(14.01.2012, 02:15)

Nga iliriani (08.01.2011, 00:09)

3 66

Nga iliriani

(08.01.2011, 19:41)

Nga iliriani (07.01.2011, 20:28)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (07.01.2011, 18:18)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (30.12.2010, 14:09)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (25.12.2010, 16:02)

1 72

Nga TRANSPORTER

(25.12.2010, 19:35)

Nga iliriani (23.12.2010, 21:41)

7 102

Nga iliriani

(24.12.2010, 00:50)

Nga Burgia (16.10.2010, 21:17)

0 100

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (07.05.2010, 23:24)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (05.05.2010, 16:37)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (05.05.2010, 16:16)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (04.05.2010, 01:04)

2 38

Nga Deniss .

(04.05.2010, 14:40)

Nga 9orest (31.03.2010, 18:57)

0 4

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss . (04.02.2010, 14:29)

1 29

Nga Deniss .

(04.02.2010, 14:31)

Nga Iza (10.01.2010, 23:10)

2 167

Nga Zamzung

(12.01.2010, 15:53)

Nga Burgia (19.11.2009, 15:14)

3 80

Nga Ekspert

(19.11.2009, 17:13)

Nga Burgia (19.11.2009, 15:06)

1 52

Nga Ekspert

(19.11.2009, 15:45)

Nga Dardanicum (29.09.2009, 02:45)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (21.09.2009, 21:03)

9 178

Nga Dardanicum

(23.09.2009, 20:04)

Nga Nitti.Records (15.09.2009, 21:37)

0 90

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

89 threads - 183 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme