SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga mareci (13.08.2010, 20:15)

4 54

Nga KoSoVa_Net

(13.08.2010, 23:33)

Nga LAURESA (04.11.2009, 21:49)

0 60

Nuk ka përgjigje

Nga LAURESA (04.11.2009, 21:48)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga LAURESA (04.11.2009, 21:47)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga LAURESA (04.11.2009, 21:44)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga LAURESA (04.11.2009, 21:42)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga LAURESA (04.11.2009, 21:41)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga LAURESA (29.10.2009, 13:30)

2 67

Nga LAURESA

(04.11.2009, 21:37)

Nga leutrim f (13.02.2009, 19:45)

3 77

Nga Deniss .

(13.02.2009, 20:05)

Nga zeero_cool (19.01.2009, 08:59)

0 153

Nuk ka përgjigje

Nga ferizajsiti (25.09.2008, 20:43)

38 78

Nga ferizajsiti

(25.09.2008, 23:09)

Nga ferizajsiti (24.09.2008, 20:48)

67 172

Nga ferizajsiti

(25.09.2008, 20:40)

Nga HaraCinaLee (23.09.2008, 22:43)

15 79

Nga BAJRAHIT

(24.09.2008, 21:54)

Nga ferizajsiti (18.09.2008, 23:06)

1 31

Nga ferizajsiti

(18.09.2008, 23:07)

Nga opsesjon002-hackere (13.06.2008, 22:01)

0 49

Nuk ka përgjigje

Nga opsesjon002-hackere (13.06.2008, 21:29)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga opsesjon002-hackere (13.06.2008, 21:26)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga lizilinda (04.05.2008, 00:29)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga Drenusha (17.12.2007, 13:43)

15 135

Nga vera2008

(25.01.2008, 15:02)

Nga uran jo me aktiv ketu (21.12.2007, 02:00)

0 15

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

22 threads - 167 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme