SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Burgia (13.12.2010, 20:54)

20 257

Nga Flojo

(15.01.2011, 09:46)

Nga Burgia (06.12.2010, 22:16)

0 71

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (26.11.2010, 22:41)

1 37

Nga Bes1ki

(27.11.2010, 22:56)

Nga Burgia (05.11.2010, 23:07)

4 105

Nga Burgia

(07.11.2010, 20:47)

Nga Burgia (03.11.2010, 04:23)

3 71

Nga Bes1ki

(04.11.2010, 16:34)

Nga Burgia (02.11.2010, 17:36)

15 158

Nga Bes1ki

(03.11.2010, 22:57)

Nga Deniss. (27.08.2010, 14:18)

1 73

Nga Bes1ki

(28.08.2010, 01:31)

Nga Dardanicum (15.08.2010, 17:38)

0 23

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (01.08.2010, 22:16)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (23.07.2010, 16:42)

1 28

Nga Dardanicum

(23.07.2010, 16:42)

Nga Dardanicum (21.07.2010, 12:44)

1 62

Nga Ketri

(21.07.2010, 17:31)

Nga Dardanicum (16.07.2010, 18:39)

6 125

Nga Alkatraz

(19.07.2010, 19:47)

Nga Dardanicum (12.06.2010, 20:41)

20 278

Nga Ekspert

(15.06.2010, 01:50)

Nga Deniss . (24.03.2010, 18:57)

0 65

Nuk ka përgjigje

Nga adi_peja (19.02.2010, 12:08)

40 368

Nga Flojo

(21.02.2010, 02:48)

Nga Ketri (12.02.2010, 23:22)

24 219

Nga Flojo

(14.02.2010, 09:40)

Nga Fid@ni (12.12.2009, 03:00)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (02.12.2009, 23:14)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (20.11.2009, 18:00)

34 391

Nga adi_peja

(22.11.2009, 21:55)

Nga Ekspert (19.11.2009, 15:53)

17 312

Nga pellazg

(22.11.2009, 02:32)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

43 threads - 334 postime (mesatarja 0,08 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme