SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Nugi (03.12.2011, 09:16)

0 10

Nuk ka përgjigje

Nga rututi.92 (12.09.2011, 01:59)

1 31

Nga iliriani

(12.09.2011, 19:22)

Nga Dardanicum (13.05.2011, 17:26)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (17.02.2011, 15:48)

3 37

Nga DJ-IZETI

(17.02.2011, 19:15)

Nga Burgia (21.01.2011, 18:15)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (21.01.2011, 17:47)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (05.12.2010, 20:08)

0 75

Nuk ka përgjigje

Nga Ketri (01.12.2010, 23:09)

0 64

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (18.11.2010, 22:56)

4 126

Nga ditigena

(21.11.2010, 13:01)

Nga Burgia (12.10.2010, 17:51)

7 115

Nga SnaKe-G

(14.10.2010, 04:49)

Nga Burgia (06.10.2010, 22:34)

2 64

Nga Burgia

(07.10.2010, 00:22)

Nga Burgia (24.09.2010, 17:58)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (01.09.2010, 15:51)

1 49

Nga Bes1ki

(01.09.2010, 16:57)

Nga Dardanicum (31.08.2010, 10:31)

5 178

Nga akulli

(01.09.2010, 12:34)

Nga Burgia (09.08.2010, 15:24)

1 42

Nga bajram1

(09.08.2010, 17:23)

Nga Burgia (22.07.2010, 16:30)

1 55

Nga Flojo

(22.07.2010, 18:32)

Nga Burgia (22.03.2010, 00:58)

6 137

Nga tim344

(13.07.2010, 02:48)

Nga Burgia (11.07.2010, 18:52)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (29.06.2010, 02:18)

7 175

Nga Bes1ki

(01.07.2010, 01:25)

Nga Burgia (30.05.2010, 22:29)

1 37

Nga Burgia

(30.05.2010, 22:33)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

166 threads - 617 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme