Ndihma

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Ndihma

Jeni duke lexuar faqet për ndihmë të Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Temat e ndihmës në vijim, përshkruajnë më hollësisht, mundësitë që ju ofron kjo faqe.

1. Koncepti i përgjithshëm i ndihmës

Kjo webfaqe ofron një koncept të qartë, të thjeshtë dhe konciz të përdorimit, me aplikimin e elementeve vazhduese (pullave, menyve dhe simboleve) duke thjeshtësuar përdorimin e faqes dhe, njëkohësisht, ofron ndjenjë sigurie gjatë përdorimit të faqes....

2. Kontoja e përdoruesit (Profili)

Për të përdorur të gjitha funksionet duhet të regjistroni konton tuaj personale në këtë faqe.

3. Anëtarët

Nëse jeni regjistruar në këtë faqe, ju jeni një nga shumë anëtarët e saj. Nën Anëtarët mund ti gjeni të gjithë anëtarët e tjerë të regjistruar në këtë faqe dhe, mund të shikoni profilin e tyre.

4. Shkrimi i tekstit

Gjatë shkrimit të një teksti në këtë faqe, mund të përdorni disa vegla për të përmirësuar pamjen e tekstit. Teksti mund të quhet postim ose porosi, brenda kësaj faqeje të ndihmës. Veglat e mundshme do t'u prezentohen në këtë kapitull.

5. Kërkimi

Në kreun e secilës faqe gjindet një fushë për kërkim e cila, i adapton funksionet e saj në mënyrë dinamike sipas faqes të cilën e shfletoni momentalisht. Fusha për kërkim gjithashtu përmban menynë rënëse me disa opcione kërkimi që përdoren shpesh, e...

6. Forumi

Në vijim do të njoftoheni me funksionet më të rëndësishme të forumit, duke përfshirë temat dhe postimet, favoritet si dhe rubrikat dhe kategoritë

7. Porositë private

Dërgoj porosi private (PP) anëtarëve të tjerë të kësaj faqeje - kjo është një mënyrë e komunikimit privat. Funksionet janë të njëjtat sikurse në e-mail klientin tuaj. Ikona para porosisë simbolizon statusin e porosisë: Lexuar Tashmë e...

8. Etiketat

Etiketat janë fjalë kyçe që ndihmojnë të përshkruhet p.sh. një tekst ose imazh. Ato ju mundësojnë të shikoni se qka përmban një tekst ose imazh. Një përparësi tjetër është se edhe Kërko etiketat është i mundur. Për shembull, mund të gjeni shumë...

9. Moderimi

Sikurse administratorët, moderatorët kanë autorizime speciale që u mundësojnë të editojnë ose fshijnë përmbajtjet nga përdoruesit e tjerë. Për të përdorur funksionet e moderimit, shfletuesi juaj duhet ta ketë të aftësuar JavaScript. Nën Edito...