STATISTIKAT

Last Updated: Sot, 02:25

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Generals Statistics

Online since: 26.01.2007, 14:57 Members: 11.254 Members since Start: 22.390 Banned Users: 9
Threads: 17.715 Threads since Start: 40.095 Closed Threads: 109 Threadhits: 1.314.978
Posts: 54.539 Posts since Start: 88.316 Private messages: 5.516 Private messages since Start: 8.303
Smilies: 28 Polls: 11 Benutzeravatare: 62 Groups: 7
Styles: 5 Attachments: 70 / 5,3 MB Banned Signatures: 1 User record: 274

Day Statistics

Today Threads: 0 Posts: 0 Registrations: 0
Yesterday Threads: 0 Posts: 0 Registrations: 0
Bevor yesterday Threads: 0 Posts: 0 Registrations: 0

Averange Statistics

Threads per day: 4,09 Posts per day: 12,58 Logins per Day: 2,6 Private messages per day: 1,27
Threads per member: 1,57 Posts per member: 4,85 Hits per User: 116,85 Private messages per User: 0,49
Posts per topic: 3,08 Hits per topic: 74,23 Threads per board: 171,99 Posts per board: 529,5

Board with the most Threads

Placement Board Threads Graphic
1 Video Klipe Shqip 1.071
2 Tallava 1.043
3 Popullore 963
4 Tema të Lira 646
5 Rapsodi popullore 628
6 Kërkesat tuaja për muzikë 532
7 Pyetjet tuaja rreth PC 511
8 Video Humor Shqip 491
9 Hip Hop/ R'n'B 383
10 Argëtuese 357

Board with the most number of posts

Threads with the most number of replies

Threads with the most number of hits

Threads with the best rating

Members with the most posts

Placement Members Posts Graphic
1 Deniss. 3.073
2 DJ-IZETI 2.624
3 Burgia 2.266
4 Nicht Name 1.502
5 istogu 1.411
6 Onliner 1.390
7 Dardanicum 1.386
8 Iza 1.288
9 Sharri 1.238
10 Fid@ni 1.173

Members with the most startet threads

Placement Members Threads Graphic
1 DJ-IZETI 1.618
2 Deniss . 1.326
3 Iza 1.091
4 Burgia 613
5 Prishtina_NL 576
6 Onliner 549
7 Kevin 523
8 Bes1ki 453
9 Fid@ni 405
10 Ketri 373